Workshop- Kruisbestuiving in het lopen

Afgelopen zaterdag 8 december 2014 hebben Tjalling en Berber vd Berg een workshop ‘Kruisbestuiving in het lopen’ gegeven op de Looptrainersdag 2014 van de Atletiekunie in Nijmegen. Een mooie kans voor het ECO-Coachen om zich ook in de Atletiek wereld te profileren. De uiteindelijke feedback vanuit de deelnemers was zeer positief en zij beoordeelde onze beide presentatoren met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,4!

Hieronder een aantal reacties vanuit de deelnemers:

Heel goede workshop. De titel maakte me nieuwsgierig omdat ik geen idee had eigenlijk waarover het zou gaan. / De verwachting werd overtroffen.
Verrassend; had geen idee wat me te wachten stond!”
Goed om eens bij je eigen werkwijze stil te staan.
ECO-Coachen is nog een vrij jonge manier van coachen.  Mag best wel meer aandacht voor komen in de atletiekwereld. Niet alleen bij de toppers maar ook waar het begint, de jeugd. De aanpak  vind ik vernieuwend en gericht op  de totale ontwikkeling van de atleet, zowel fysiek als mentaal. Erg interessant !
Onderdelen van ECO-Coachen zouden mogelijk in de opleiding vanaf niveau 4 meegenomen kunnen worden.

NoPhoto