Maxim Peeters voelt zich 5 kilo lichter door ECO-Coach

Door ECO-Coachen ben ik met een veel positievere houding gaan trainen en dus ook sneller vooruit gegaan.

Al een lange tijd was ik bezig met een manier te vinden om mezelf te verbeteren op mentaal vlak. Door middel van een meeloop les heb ik kennis gemaakt met ECO-Coach, dit sprak mij meteen erg aan. Direct wisten zij de goede snaar bij mij te raken waar ik al jaren tegen aanloop in mijn sport en leven. Nu kijk ik heel anders tegen een fout aan als ik die maak. Een fout is niet rampzalig of slecht maar juist een punt waar je extra op kan trainen en waar je dus ook op kan verbeteren.

Deze verandering heeft niet alleen een duidelijke verbetering in mijn training en wedstrijdresultaten gebracht maar ook in mijn dagelijks leven. Door veel minder in rampscenario’s te denken voel ik me 5 kilo lichter in mijn hoofd. Ook mensen in mijn omgeving merken dat ik vrolijker en minder onzeker ben.

ECO-Coachen is voor mij een manier om te genieten van het leven!

NoPhoto