LOOT school Trevianum zet leerlingen centraal

De afgelopen drie weken hebben ECO-Coach Jordy Ferwerda en ECO-Coach Winfred Boekhoudt op het Trevianum in Sittard een aantal LOOT leerlingen kennis laten maken met ECO-Coachen.

De school is druk bezig met een unieke cultuurswitch in het onderwijs waarbij de leerlingen letterlijk centraal staan. Dit sluit volgens de initiatiefnemers van de school ontzettend goed aan bij het gedachtegoed van ECO-Coachen en daarom is de school een traject van 4 bijeenkomsten gestart om deze leerlingen alvast een voorproefje te geven van wat de toekomst zal gaan brengen.

Door oud-leerlingen van het Trevianum wordt er een korte documentaire gemaakt over het ECO-Coachen op het Trevianum, waarbij op de ECO-Coach manier de leerlingen aan het woord komen om uit te leggen wat ECO-Coachen hun heeft gebracht en gaat brengen in de toekomst.

Een unieke ontwikkeling in het onderwijs!

Als leerlingen niet kunnen leren op de manier waarop wij lesgeven, moeten wij leren les te geven op de manier waarop leerlingen leren.

DSC 3813