Gerben Wiersma laat zich inspireren door ECO-Coachen

De boekpresentatie is al weer een tijdje geleden maar op de een of andere manier heb ik het boek pas in de koffer gegooid op weg naar Rio.
Nu op de vooravond van onze vakantie in Amerika heb ik het boek uit. Complimenten voor het boek, als eerste spreekt mij de lay-out heel erg aan, ook de inspiratietips en vragen aan het einde van elk hoofdstuk maken het dat je de stof uiteindelijk beter tot je neemt. Ik sta ook voor (achter?) de inhoud en ben blij dat er tijdens het voorwoord vermeldt staat dat er hier en daar informatie uit andere bronnen is gebruikt om jullie eigen verhaal nog sterker te maken.
Een boek wat eke coach minstens gelezen moet hebben om vervolgens zelf te kiezen wat hij/ zij er vervolgens allemaal van toe gaat passen.

Extra leuk is het natuurlijk dat ik jullie beiden behoorlijk goed ken, en dat maakt me trots! GRUTSK op jullie, veel bewondering voor jullie werk.

Gerben Wiersma
Bondscoach Damesturnen

CrDI2H6WIAUsZ4e