Etienne Hoekstra is ECO-Coach

Prachtige en unieke afstudeerpresentatie.

Een bijzondere middag met een emotionele lading. Prachtig wat ECO-Coachen oplevert en wat het losmaakt bij het vinden van jezelf. Wij zijn trots op dit geweldige proces van Etienne en wij wensen jou veel succes bij het behalen van jouw droom!

Lang zat ik vast in de fase van het vinden. ECO-coachen gaf mij toen het inzicht dat out-of-comfort nodig was om jezelf te leren kennen. Hierdoor besloot ik stage te gaan lopen in China. Een land zó anders, dat persoonlijke vooruitgang plaatsvond als een sneltrein. Gisteren heb ik iedereen meegenomen in deze reis, en heb ik laten zien wat het oplevert als je jezelf zó in het diepe gooit. Gedurende dit verhaal zijn mijn beschermlagen letterlijk van me afgevallen, waarna slechts een pure kern is overgebleven. Het was soms zwaar, maar met de mindset die ik middels het ECO-coachen heb ontwikkeld, kan ik elke uitdaging aan!

Etienne Hoekstra

Img 20160929 Wa0000