Nieuwe versie van het ECO-Coach boek te koop.

In dit spetterend vormgegeven boek voor coaches, leidinggevenden en voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen beschrijven auteurs Tjalling van den Berg en zijn dochter Berber van den Berg de drie fasen om topprestaties te bereiken. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven, onderwijs en dagelijks leven is dit hét naslagwerk op de route naar succes.

Aan de hand van heldere praktijkvoorbeelden, illustraties en opdrachten wordt de lezer geprikkeld na te denken over zichzelf en het coachen van anderen. Met een voorwoord van Toon Gerbrands is dit boek een inspiratiebron voor mensen die onafhankelijk willen zijn, extreme uitdagingen willen aangaan en op alle fronten weerbaar zijn.

Het boek is hier te bestellen: http://www.mentaalsterk.com/boek/

Omslag Eco Coachen 2d 23 Juni.indd