ECO-Coach is weer begonnen voor LDODK

Op woensdag 8 september zijn de ECO-Coach trainingen voor de jeugd van korfbalvereniging LDODK weer voortgezet na een succesvolle pilot van afgelopen seizoen. Een deel van het team van vorig jaar is doorgestroomd naar de C-junioren, het andere deel van de groep neemt dit jaar weer deel aan ECO-Coach. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe gezichten bij de groep aangesloten.
Omdat de samenstelling van het team veranderd is, staat het thema ‘samenwerken’ de eerste periode centraal. Op deze manier kunnen de talenten er achter komen wat ze aan elkaar hebben en wat ze van elkaar kunnen verwachten.
Naast deze groep van LDODK zullen de andere selectieteams ook ECO-Coachen krijgen in Gorredijk.
Ook zullen er drie toptalenten (zie afbeelding links onder) van LDODK buiten deze groep om de pilot van ECO-Coach gaan volgen.