Bericht namens onze Eco-stagiair Ruben

Beste Eco coaches

Ik wil graag even wat van mij laten horen nadat ik met een aantal van heb samengewerkt vorig schooljaar op elke Woensdag en Donderdag, En ik jullie nu een lange tijd niet gezien of gesproken heb. Ik wil jullie namelijk nog even bedanken!

Waarvoor ik jullie wil bedanken:

Ik heb afgelopen studiejaar 2 dagen in de week met veel plezier van jullie mogen leren. Dit heeft geresulteerd in dat ik:
– De minor trainer coach van de Hanze met een 9.0 heb afgerond!!
– Mijn grote angst voor het maken van een salto heb overwonnen en al mijn turn vakken heb gehaald!!
– Het halen van mijn rijbewijs door mijzelf in een flow te zetten, en in het hier en nu te zijn.

Daarnaast ben ik als persoon brutaler/assertiever geworden, stel ik veel meer vragen aan mijn sporters en de mensen waarmee ik werk en merk ik dat ik effectiever kan coachen als voorheen.
Ook ben ik meer gaan focussen op het door groeien en bloeienen van mijn talenten I.p.v alleen maar te werken aan de dingen waar ik moeite mee heb.

Buiten dat heb ik ook nog eens een zeer leuke tijd gehad!
Hiervoor wil ik iedereen die mij geholpen heeft ontzettend bedanken!!

Hoe ga ik nu verder:
Ik ben dan ook zeker van plan om eens langs te komen om jullie persoonlijk te bedanken en weer verder te leren. Ook heb ik veel nieuwsgierige mensen ontmoet die ik dan graag mee wil nemen om kennis te laten maken met Eco-coachen.

Echter is mijn hoofd prioriteit en focus momenteel volledig op het afronden van mijn studie (afstuderen!) Waarbij ik stage loop op Alfa-college sport en bewegen, dit kost veel tijd + Dat ik om mijn studie en huur te bekostigen 5 bijbanen heb als: Bootcamp trainer, small group fitness trainer, Hoofdjeugdopleiding GVAV, KNVB docent Rinusavonden en apenkooigym leraar.

Gelukkig sluiten deze stage en baantjes erg goed aan bij mijn passie en ben ik dus een gelukkig mens. Enige nadeel is dat ik dan weinig tijd over hou om weer langs te komen wat ik erg jammer vind. Want ondanks al jullie pogingen om mij te ontregelen was het een leuke en leerzame tijd. Daarom bij deze bedankt allemaal! en hopelijk tot gauw!

Groet, Ruben