Masterclass houding, soepelheid, veerkracht en balans

Afgelopen woensdag 9 december werd de masterclass verzorgd door orthopeed Piet van Loon en André Soeterbroek vanuit Houding Netwerk Nederland. De masterclass ging over de gevolgen van een langdurig zitten en met name in een slechte zithouding. Tegenwoordig neemt de schermtijd en het langdurig zitten extreem toe, vandaar de quote ‘schermtijd is buiktijd’. Tijdens de presentatie werden schokkende beelden getoond, het toekomstperspectief voor jongeren ziet er niet goed uit. De presentatie laat een flinke indruk achter.

Piet en André gaan in samenwerking met ECO-Coach oefeningen verzamelen, gericht op het onderhoud en het verbeteren van de kern van het houdingsprobleem, soepelheid, veerkracht en balans. Zo willen we met elkaar de vorm en functieproblemen tegengaan!

IMG 2617