Masterclass ECO-Coach

Doelgroep: (Top)coaches die willen werken met een persoonlijke stijl van (sport-)begeleiding die afwijkt van de traditionele trainingsmethode.

Coaches zullen na afronding van de masterclass ECO-Coachen veel beter in staat zijn de deelnemer op een effectieve manier te begeleiden. Deelnemers ontvangen na de masterclass een certificaat.

Coachen voor (top)sporters

Doelgroep: sporters die gecoacht willen worden op basis van zelfsturing en bereid zijn om met de principes van Vinden, Binden, Scoren te werken aan hun doel.

Sporters weten door ECO-Coachen zichzelf  te vinden en begrijpen, kunnen hun doel exact formuleren en kunnen werken op basis van zelfsturing. Tijdens en na het ECO-Coach traject weten sporters hogere prestaties te behalen.

Geïnteresseerde sporters zijn elke woensdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur welkom in Heerenveen voor een proefles.

Meld je hier aan voor een gratis ECO-Coach ervaring.

Teamvorming, teamontwikkeling en innovatie

Doelgroep: bedrijven en organisaties die ECO-Coachen willen integreren in hun opleidingsbeleid en willen inzetten voor hun personele ontwikkeling.

Leidinggevenden en medewerkers kennen na afronding van het programma zichzelf, weten welke competenties van invloed zijn op teamvorming en -ontwikkeling en weten welke coachstijl het meest effectief is voor hun eigen situatie.

Clinics, workshops, lezingen

Doelgroep: geïnteresseerden uit de sportwereld, maar ook daarbuiten die ECO-Coachen willen toepassen voor ontwikkeling en innovatie. De clinics en workshops zelf worden gegeven op basis van de kernwoorden Out of Comfort, Onderscheidend en Op maat.

Deelnemers ervaren zelf wat het betekent om ontregeld te worden en welke effecten en consequenties dit heeft voor begeleiding. Na de clinic of workshop heeft u een goed beeld van ECO-Coachen gekregen.

Klik hier voor meer informatie of bel vrijblijvend 06-23105466

Nederlands atletiekteam EYOF 2017
masterclass